Aanmelden

 

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch (06 82111558), via mail (info@kokpsychotherapie.nl) of via het contactformulier op deze website. Indien ik telefonisch niet bereikbaar ben, kunt u de voicemail inspreken. Ik neem dan binnen twee werkdagen contact met u op. Als u in aanmerking wil komen voor vergoeding door de verzekeraar, is een verwijsbrief van de huisarts nodig.

 

Wachttijden (laatste update: 23-11-2022)

Helaas is de wachttijd momenteel zo hoog opgelopen dat ik een cliĆ«ntenstop hebben moeten instellen. Op dit moment worden dus geen nieuwe aanmeldingen verwerkt. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u dan in contact brengen met een andere zorgaanbieder waar u terecht kunt. U kunt ook overleggen met uw huisarts of verwijzer over andere mogelijkheden voor hulp in de regio.

 

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor vergoeding door de verzekeraar, is altijd een verwijzing van de huisarts nodig. De verwijsbrief dient te voldoen aan de geldende richtlijnen van het NHG voor informatie-uitwisseling tussen huisarts en GGZ. 

06-82111558
Contactformulier
fade Strijenlaan 68a
4835 RE Breda
Klik voor de locatie
Wachtijden