Aanmelden

 

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch (06 82111558), via mail (info@kokpsychotherapie.nl) of via het contactformulier op deze website. Indien ik telefonisch niet bereikbaar ben, kunt u de voicemail inspreken. Ik neem dan binnen twee werkdagen contact met u op. Als u in aanmerking wil komen voor vergoeding door de verzekeraar, is een verwijsbrief van de huisarts nodig.

 

Wachttijden (laatste update: 30-06-2022)

Helaas is de wachttijd momenteel zo hoog opgelopen dat ik een cliĆ«ntenstop hebben moeten instellen. Op dit moment worden dus geen nieuwe aanmeldingen verwerkt. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u dan in contact brengen met een andere zorgaanbieder waar u terecht kunt. U kunt ook overleggen met uw huisarts of verwijzer over andere mogelijkheden voor hulp in de regio.

 

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor vergoeding door de verzekeraar, is altijd een verwijzing van de huisarts nodig. De verwijsbrief dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

 

1. De reden van verwijzing, waarbij specifiek benoemd wordt dat sprake is van een (vermoeden van een) psychische stoornis. Er hoeft niet noodzakelijk een DSM-IV code vermeld te worden, dit mag wel.

2. Verwijzing generalistische basis GGZ of gespecialiseerde GGZ

3. Naam, functie en AGB-code van de verwijzer en huisartsenpraktijk

4. Cliƫntgegevens (inclusief BSN en verzekeringsgegevens)

5. Plaats en datum van de verwijzing

6. Stempel van de praktijk en/of handtekening van de verwijzer

 

Bij voorkeur is de brief specifiek gericht aan Peter Kok, praktijk voor psychotherapie. Daarnaast is het behulpzaam wanneer relevante andere gegevens worden vermeld, zoals anamnestische gegevens, medicijngebruik, risicofactoren, eerdere psychologische behandelingen en dergelijke.

 

 

06-82111558
Contactformulier
fade Strijenlaan 68a
4835 RE Breda
Klik voor de locatie
Wachtijden